Måndag

Ny vecka, och dagen till ära har jag inte gjort så mycket haha! 
Jag och neliah tog en tur till stans alla blomsterbutiker på jakt efter perfekta avslutningspresenten till våra förskolepedagaoger på öppnaförskolan, har hittat lite så får jag ta en tyr till i EM, neliah va inte på humör för blomjakt och hade inte vagnen med mig så blev lite jobbigt! 

Köpte med lite blommor hem också så har precis planterat dem, älskar vår lilla uteplats och så skönt att bara kunna sitta ute och ta en glass i solen och att neliah kan ha sin lilla pool och så, de gör så himla mycket för trivseln! 

I eftermiddag har jag inte så mycket planer, tror jag ska åka till stallet och rensa ur det sista och slänga resten så de är klart, har ju bara tills torsdag på mig, men nästan allt är klart så är bara lite saker som ska med hem, har trivts rätt bra utan häst och stressen känns mindre, dock spökar det i huvudet endå men det tar nog sin tid att komma tillbaka och återhämta sig, måste försöka hitta tillbaka till motivationen och viljan igen... 

(null)


Weekend

(null)

Morsdag idag, spenderats med min familj, först åt vi smörgåstårta hos mormor sen har vi styrt massor här hemma. Jag har bakat bullar, vi har kört skräp osv! Fick en spn fin bukett av Neliah idag på mors dag, med lite hjälp av sambon såklart hihi, det finaste man kan ha är familj 💕

(null)


Håller på med planering och bak inför helgen då neliah fyller 1 år på lördag, åh vad tiden går! Igår var vi även i Kalmar på fotografering hos en fotograf, vi tog vanliga bilder med leksaker och så sen även en "smash the cake" fotoshoot när hon smakar en tårta, så kul!

Nu ska jag se klart Robinson finalen! 

Ölands djurpark

Igår åkte jag mot Öland men först ett stopp i Kalmar för att hämta upp Ida & Ossian va sjuuuukt länge sedan vi sågs, säkert 3 år och mer! Var väldigt roligt att ses igen och få träffa hennes lilla Ossian! 
Vi hade en helt fantastiskt rolig dag, gick runt och tittade på djuren, gosade med lemurer, grisar & getter... 
vi var helt slut efter en lång dag i parken ❤️ 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)