Snälla SLUTA


Jag kanske är överkänslig men jag trodde aldrig jag skulle ta såhär illa upp... jag får dagligen höra kommentarer om Neliah, att hon skriker mycket, att hon skriker högt eller kommentarer som "herregud ett sånt barn hade jag aldrig stått ut med"... blir så himla ledsen över dessa kommentarer. 
Vad menar ni med "ett sånt barn"? En glatt och högljutt barn? Bara för hennes tonläge är högre än endel andra... hon älskar att skrika i falsett och har precis upptäckt att hon kan göra det, alla barn upptäcker nya saker! 
Sen at hon har ett himla humör, är ett ganska uppmärksamhets krävande barn och ett barn som låter mycket, vad gör det? Det är ju hennes personlig het, när hon blir arg så visar hon det på alla sätt hon kan! Men hon visar också när hon är glad på alla sätt hon kan! 

Jag kan ibland skoja om att jag tycke Egon är jobbig och jag kan vara trött på henne, MEN jag får skoja om det, inte alla andra, lika väl som jag själv får skoja om min vikt eller min ålder eller vad fasen som hellst men om någon annan skulle säga "hörrudu tjockis snabba dig på" de hade aldrig varit acceptabelt, heller inte att säga "Gud va ditt barn skriker, va jobbig hon är" och sanningen är att jag får den kommentaren... och dt tar på mig, jag blir sjukt ledsen! 

Så snälla sluta....

(null)

Kommentera här: