Shopping

Gårdagen va fullt upp, började med att lämna Neliah i figeholm hos mamma, åkte sen tillbaka till stan och gjorde Boy klar för ett ridpass, Emma hjälpte mig att hoppa honom igår, han va så fiiin!! Jag är super nöjd och var super kul att se! 
När allt var klart i stallet så hämtade jag upp Neliah igen och åkte tillbaka till stan, bytta snabbt om och hämtade upp Vickan i P-vik och vi drog ner till Kalmar, vi mötte upp Madde där och tog IKEA. 
Köpte massa små skit som barnlås, en pall och lite ljus där, blev sen en sväng på modehuset där Neliah fick en ny jacka, en body och strumpor, vår fint! 

Vi avslutade på EKO och citygross innan vi for hem igen, helt slut haha! 
Vi blev även inlåsta på IKEA parkeringen för dom låser visst bommarna där på natten, så de slutade med att vi fick ta cykelbanan ut 😂

Idag har vi varit på öppna förskolan och busat, Neliah hade super kul och va helt slut efterråt! I eftermiddag sen har vi gått på invigningen av granngården samt att vi tog en sväng och kikade på nya dollarstore och rusta som precis öppnat, så blev några smp fynd där med 😀
Råkade även köpa en ny bilbarnstol till Neliah ikväll haha! Men de va behövligt, hon kommer bli mycket nöjdare i bilen tror jag! 

Åh Neliah har även tagit ett första liiiitet steg utan stöd, hon är så duktig! Snart springer hon ifrån mamma! 
Nähe nu ska ja sova! 


(null)

(null)

Kommentera här: