Flyttkaos

Ja herregud, just nu lever vi i ett flyttkaos, på fredag får vi nycklarna till nya lägenheten så i helgen går flytten... alltså har jag massor att packa! Inte super lätt med en liten Neliah som ska vara med och "hjälpa till" som snarare bara packar upp allt haha, jag är ju ensam hela dagarna när Pontus jobbar så blir inte alltid så mycket gjort, idag fock jag dammsuga med henne på höften, hon är livrädd för dammsugaren så går bara om jag bär henne, då väger hon 11.2 kg så ni förstår att de blir rätt tungt haha! Men men nu är det gjort för idag. 

Vi var ju i Västervik igårkväll och hälsade på farmor, de va faktiskt roligt bra med henne tycker jag, hon såg pigg ut och verkade ha det bra där så känns skönt att veta iallafall! 

Boy är lite undanskuffad åt sidan för tillfället, har inte tid nu med flytt och allt så Rebecka rider de hon kan så får han vila resten, de får va så helt enkelt, jag har lite ångest över hela stallsituationen eller snarare hästsituationen... vet inte om jag ens vill ha häst längre, kan ärligt säga att jag inte tycker det är roligt längre, de känns bara som ett måste och en stress, men får fundera mer på det sen, han har det bra som de är just nu så får jag ta tag i det sen! 

Nu ska jag fortsätta packa sen söva Neliah så hon hinner sova innan de blir för sent. 😊

(null)

Kommentera här: