Första lasset

Vid 9 imorse hämtade jag Vickan och så begav vi oss mot byggebo för att hämta nycklarna, vi tog en tur dit och kikade, känns kanon bra! Några småsaker som jag vill fixa till, jag hoppas verkligen dom kan byta golvet i ena sovrummet och byta lite i badrummet som var under all kritik! Men får ta det med bovärden sen. 

Vi tog stallet och sen käkade vi lunch innan vi började packa, när Pontus kom hem hämtade vi transporten och körde ett lass med kartonger åh små saker samt nästan alla kläder, skönt att ha det klart så de mest är stora saker kvar tills imorgon! 

Nu håller vi på att tvätta för fullt, packa klart det sista så allt bara är att bära ner imorgon, sen kommer de tyngsta... att packa upp och få ordning i nya lägenheten hihi! 

Hörs mer imorgon och förmodligen med lite bilder! 

(null)

Äntligen!

Igår var jag i stallet hela eftermiddagen, red ut en sväng sen tog jag en stund i ridhuset, han va så duktig så! Va så skönt att få rida och va i stallet efter en dag när Neliah varit lite extra krävande... 

Idag har vi packat, städat och bärt barn haha! Ja Neliah är riktigt gnällig just nu, eller nja just nu vet ja inte hon är det rätt ofta haha!! Hon är ett krävande barn helt enkelt... 

Men iallfall, imorgon ÄNTLIGEN får vi nycklarna och vi ska börja flytta, åh så underbart! Är sjukt pepp även om vi har sjukligt mycket kvar att packa och städa, tur vi har såna fantastiska vänner som hjälper oss, dom är bäst och jag älskar dom allihopa! ♥️

Nu är det bäst ja går och sover om jag ska orka med denna helg! 

PS, kolla godaste frukt-frukosten! 🌷

(null)

(null)

Flyttkaos

Ja herregud, just nu lever vi i ett flyttkaos, på fredag får vi nycklarna till nya lägenheten så i helgen går flytten... alltså har jag massor att packa! Inte super lätt med en liten Neliah som ska vara med och "hjälpa till" som snarare bara packar upp allt haha, jag är ju ensam hela dagarna när Pontus jobbar så blir inte alltid så mycket gjort, idag fock jag dammsuga med henne på höften, hon är livrädd för dammsugaren så går bara om jag bär henne, då väger hon 11.2 kg så ni förstår att de blir rätt tungt haha! Men men nu är det gjort för idag. 

Vi var ju i Västervik igårkväll och hälsade på farmor, de va faktiskt roligt bra med henne tycker jag, hon såg pigg ut och verkade ha det bra där så känns skönt att veta iallafall! 

Boy är lite undanskuffad åt sidan för tillfället, har inte tid nu med flytt och allt så Rebecka rider de hon kan så får han vila resten, de får va så helt enkelt, jag har lite ångest över hela stallsituationen eller snarare hästsituationen... vet inte om jag ens vill ha häst längre, kan ärligt säga att jag inte tycker det är roligt längre, de känns bara som ett måste och en stress, men får fundera mer på det sen, han har det bra som de är just nu så får jag ta tag i det sen! 

Nu ska jag fortsätta packa sen söva Neliah så hon hinner sova innan de blir för sent. 😊

(null)


Liknande inlägg