Tiden går

Ojj Ojj vad tiden springer iväg! 
Jag har fullt upp, Pontus har ju börjat på nya jobbet, så han jobbar ju dagtid nu. Oftast 7-16 men ibland 6-16 alt 6-17 så blir ju endel långa dagar ensam och alla nätter med Neliah, som inte alls tycker att vi ska sova på nätterna, hon håller på att få fler tänder samt att hon är lite snorig antagligen pga tänderna men de gör ju att hon är lite täppt, lillan 💜
Så denna mamman är lite trött! Pontus va ledig idag så han tig Neliah helt inatt och sov på soffan, så jag har sovit som klubbad, skönt! 

Jag och Denise har varit i Västervik idag, hälsat på farmor! Hon mår helt okej, ena armen är helt förlamad, benet börjar komma igång lite mer var dag som går, så massa träning & rehab väntar så håller vi tummarna för att hon ska kunna gå igen! Men de är ju så efter en stroke, man vet aldrig vilka funktioner i hjärnan som drabbas och med tanke på att hon låg på badrummet i 6 dagar är det fantastiskt att hon mår så bra! 

Åh hästen då? Han är kvar! Mimmi slutar ju nu i månadsskiftet, men har en annan tjej som kanske är intresserad, så hoppas på det! Då kommer vi fortsätta som jag haft innan att vi delar på honom, vilket har funkat himla bra! 

Nu ska jag se nya Beck innan sängen kallar, stalldag imorgon med arbetsdag samt möte! 

(null)

Kommentera här: