Shopping!

Igår kände jag verkligen för en lite shoppingrunda, så blev en sväng på stan med Neliah och sambon! Neliah fick lite sommarnytt, två pyjamisar, tre t-tröjor samt värdens sötaste Jeans och leggings!! Så nöjd! 
Jag hittade mig även ett par skor, behövde nya gympadojjer så va perfekt! 
(null)

(null)

Idag har jag och Neliah hängt med Denise och Colton hela dagen, käkat lunch, tagit en promenad och snackat, trevligt! 
Ska snart till stallet och mocka lite innan kvällsfodringen, Måste bara vänta in Pontus som kör på körskolan just nu 😊

Kolla denna coola tjejen! 

(null)

Länge sedan

Ja nu var det långe sedan jag skrev... så kan det vara ibland! 

Har hänt mycket sedan sist! 
Neliah travar på och går som bara den, så nu gäller det att hänga med när hon springer iväg, sjukt att min lilla tjej gick redan vid 10 månader, ja men tidig har hon ju varit med allt! 

Stallsituationen då? 
Jo jag har sagt upp min Boxplats, jag har haft en familj som provridit Boy som även bestämde sig för att köpa honom så idag har vi besiktat honom och allt var UA. Så nu är min fina kille såld... känns bra, fast de känns endå tungt. 
Nog om det, nu vet ni! 

Det går framåt i lägenheten, vi får allt mer och mer på plats men det står lite still just nu för vi behöver inhandla lite utemöbler osv men de blir snart av! 😊 

I tisdags klippte jag av mig håret och la i lite ljusa slingor, blev sjukt nöjd och de va så skönt att få det lite kortare, eller, ca 15 cm kortare! 😍

Jaha en liten uppdate från mig! Vi hörs! 

(null)
(null)

Öppnafsk

Idag har vi varit och busat på öppna förskolan, träffat kompisarna även om några saknades idag! Neliah har så roligt där och jag älskar våran lilla grupp, vi är ett gäng super goa tjejer i olika åldrar, längtar varje gång! 

(null)

(null)

(null)