Torsdag

Natten har varit hemsk... Neliah har vaknat typ 100 ggr och hon vaknade vid 06 och var hungrig, fick henne att somna om till 7.30 sen fick vi upp. Hon har varit super grinig hela förmiddagen... hoppas det är tänder på G så man vet vad det kan vara, men ser inget än. 

Vi har varit på promenad och mött upp Pontus och nu ska vi snart äta innan jag ska till jobbet, 16-21. Känner mig lite som en supermom när man har tröstat bebis hela natten, gått och vaggat, underhållt och sysselsatt bebis hela förmiddagen och sen gå till jobbet, krävs lite för att få ihop vardagen. Kan erkänna att IBLAND saknar jag mitt liv innan barn, kunna ta sovmorgon till 12 och ingen bryr sig, kunna duscha 2 timmar och ingen stör, men skulle heller inte byta det liv jag har mot det jag hade innan heller, men man får sakna lite hihi! 💜

(null)

(null)

New

Glömde ju visa er vad det var i paketet jag hämtade ut för ett tag sen, eller har snarare hunnit få ett till sen dess också! 
I det senaste paketet var det 6 nya nappar till Neliah med hennes namn på, så snygga! 
Så gå in på namnnappen.se och beställ! 
Perfekt sen till förskolan så dom vet vilken som är hennes så minskar man risken för bakterier när barnen får fel napp, bra ju! 

I det andra paketet var det tre pipmuggar den twistshake samt två nappar, behöver ju nya nu när hon blir 6 månader då dom andra blir för små! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ändrade planer

Blev inte öppna förskolan, så tog en promenad till Lidl och mötte Pontus när han slutade jobbet, sen gick vi in till stan och bytte en body på Lindex sen gick vi hem igen, ska smart börja med lite mat sen ska jag åka till Vickan och umgås med henne ikväll 😍

Just nu kör Neliah röjjet i sitt gym, hon har upptäckt sin va bra falsett röst så hon gallskriker typ hela tiden, alltså i falsett, de bara skär i öronen haha! 
Hon utvecklas för varje dag som går och snart är hon hela 6 månader, tänk vad tiden går... 
Ibland kommer tankarna upp på vad man har förlorat här i livet, just för tiden går så fort så glömmer man bort hur länge sen det var saker och ring försvann ur ens liv, tänk att det exempelvis är 12 år sedan farfar gick bort. Lite sorgligt att han inte fick träffa Neliah. 
Tänk att det är nästan 5 år sen jag tog studenten och 5 år sen jag träffade flera av vännerna jag hade då... vilka vänner man har förlorat under tidens gång, endel saknar man endel har man absolut inte saknat... 
nu har jag familj, sambo och ett nytt liv mot vad jag hade då, känns lite konstigt när man börjar fundera.


(null)

(null)