Packa & fundera

Idag är det en konstig dag... eller jag har en sån svår känsla att läsa av, så mycket glädje, så mycket rädsla och ovishet. 

Imorgon kl.9 har jag igångsättningstid, vilket skrämt mig länge, jag ville så gärna känna den där överraskningen när det bara händer något. 
Jag är mest rädd för att komma upp till förlossningen och fortfarande vara helt omogen och dom försöker sätta igång det utan resultat, ligga där i flera dygn och kämpa och att det sen ska sluta med snitt, de är väl en av mardrömmarna. MEN samtidigt vet jag att snart är min lilla bebis här, och som vi längtat, snart är vi föräldrar, helt sjukt. 
Då många känslor på samma gång, skrattar och gråter samtidigt! 

Men idag går dagen till att packa förlossningsväskan helt klar, vi har handlat de som ska med i matväg, massor av frukt hihi! Samt ska ja försöka ta det lugnt, vila och sen ta en LÅNG dusch! 😍

Får se hur uppdateringen blir här nästamste dagarna, men de märks ju! 


Måndag

pjuuh va skönt att det inte varit fullt så varmt idag, helt perfekt! Dock hade det behövt regna massor, enligt prognosen skulle de komma imorgon men vi får väl se. 


Idag började dagen tidigt, redan ca 06, var alldeles för varmt att sova och kroppen var på språng så var bara att gå upp, runt 9.30 kom Denise så vi har Umgåts samt käkat lite lunch ihop. Även planterat lite nya blommor, påbörjat storstäd av lägenheten, bakat paj och ikväll har vi tvättat... dammsugaren gick sönder så kunde inte städa klart dock! Kom nu precis från stallet och har kvällsfodrat hästarna, så nu blir de lite kvällsmat sen sängen! Laddar upp för imorgon är sista dagen hemma, onsdag gäller det 💜

Lite bilder från torsdagens Magnus träning på Mimmi och Boy, dom är såååå duktiga, de är så kul att se 😍

Västervik

Söndag och enu en super varm dag, Tove och jag bestämde att åka till Västervik och kolla tävlingen där, fick få träffa min gamla häst Sajgon och hans nya ägare som var där och tävlade, så kul att träffa dom, se att han har det så himla bra och blir väl omhändertagen! 

Även att de var varmt var det kul att komma iväg en sväng och tänka på annat och se på lite hästar! 😊

Inga täcken på att bebis vill komma ut heller, har ett ständigt tryck nedåt samt att de värker längst ner i ryggen men annars inget... trött på att vänta nu!