Onsdag

Idag går jag in i ny vecka, så nu är ja i vecka 34.... bebis är pigg och sprallig där inne och för var dag som går gör sparkarna mer ont, ja blir allt tröttare och förlossningen närmar sig. Igår hade jag en riktigt bra dag så körde igång med att putsa fönster, byta gardiner, storstäda köket alltså rengöra skåpsluckor och rubbet, dammsugare även och lite annat små plock, vilket tar ut sin rätt idag, har extremt ont i kroppen och är helt slut, gick upp strax innan 8 men vid 9 tiden somnade jag på soffan hihi! 

Nu har ja iallfall ätit lunch och Pontus har gått och jobbat, i eftermiddag blir det stallet, Mimmi och några till ska hoppa så tänkte va med och hjälpa till lite, finslipa inför lördagens pay and jump Boy och Mimmi ska va med på 😍

Måste även in på stan en sväng idag, måste till Apoteket och lite så, alltid något varje dag som ska göras! 
Alla pusselbitarna faller mer och mer på plats i livet, vilket bara får mig att bli så lycklig, jag har människor runt mig som bryr sig och älskar mig, jag har snart min alldeles egna lilla familj och en fantastisk häst och dessutom inga större problem här i livet. Just nu är väl de största problemet att bebisen ska ut och jag är livrädd haha, men de är ju heller inget ovanligt. 

Blev ett långt inlägg om ingenting men ibland behövs det med! 


Kommentera här: