Fredag och helg!

Haft en bra fredag trots dåligt väder med regn, har tvättat på förmiddagen och i em träffade jag upp Vickan och vi tog en sväng på stan, hämtade ut min gratis body och använde rabatterna på newbie så fick tre fina plagg för knappt 100kr! Hämtade även en body med rosett som ja köpt begagnat men som var i nyskick! 😍


Sen har vi varit hos Vickan en sväng och bara pratat, nu tänkte ja börja med taccosen tills sambon slutar jobbet 💕


En vanlig dag

Avslutade kvällen igår med stallet, kollade när ett gäng av tjejerna hoppade, Mimmi och Boy gick det väldigt bra för, även om han blir super arg när han river och börjar sparka i demonstration! Men han ger sig ju när man säger åt han endå så... 


Idag hade jag tid hos BM vid 10.30 skulle kolla urin, blodtryck åh lite så, allt såg bra ut, efter hämtade mamma upp mig så åkte vi till veterinären med Diva som fick sin vaccination och lite kloklippning! 
Annars hag vi varit i stallet, käkat lunch och varot på Willys som öppnade idag, så blev att handla där lite 👍🏻

Nu intar jag soffan en stund innan jag tänkte ta en dusch och helt enkelt ta kväller, alltid gutt att kunna inta soffan för kvällen hihi! 

Visst är han snygg min Boy? Han har musklat på sig och blivit i riktigt fin form, tacka vet ja bra grovfoder, rätt foderstat och att han han börjar slappna av i ridningen och kunna komma i form och jobba på rätt sätt! Finns inga genvägar! 

Onsdag

Idag går jag in i ny vecka, så nu är ja i vecka 34.... bebis är pigg och sprallig där inne och för var dag som går gör sparkarna mer ont, ja blir allt tröttare och förlossningen närmar sig. Igår hade jag en riktigt bra dag så körde igång med att putsa fönster, byta gardiner, storstäda köket alltså rengöra skåpsluckor och rubbet, dammsugare även och lite annat små plock, vilket tar ut sin rätt idag, har extremt ont i kroppen och är helt slut, gick upp strax innan 8 men vid 9 tiden somnade jag på soffan hihi! 

Nu har ja iallfall ätit lunch och Pontus har gått och jobbat, i eftermiddag blir det stallet, Mimmi och några till ska hoppa så tänkte va med och hjälpa till lite, finslipa inför lördagens pay and jump Boy och Mimmi ska va med på 😍

Måste även in på stan en sväng idag, måste till Apoteket och lite så, alltid något varje dag som ska göras! 
Alla pusselbitarna faller mer och mer på plats i livet, vilket bara får mig att bli så lycklig, jag har människor runt mig som bryr sig och älskar mig, jag har snart min alldeles egna lilla familj och en fantastisk häst och dessutom inga större problem här i livet. Just nu är väl de största problemet att bebisen ska ut och jag är livrädd haha, men de är ju heller inget ovanligt. 

Blev ett långt inlägg om ingenting men ibland behövs det med!