Helgens bravader

Igår fredag, jobbade 7.30-14 men fick jobba över till 16.30 då ja va på akuten med en boende. Efter jag slutat tog vi stallet, gjorde sysslorna där sen maxi och helghandla lite, blev taccos till fångarna på fortet. Vilken Svensson fredag haha! Somnade dock vid typ 21 så la oss tidigt vilket va skönt även om ja sen sov uselt inatt men men haha! 


Nu ska vi snart göra oss klara för stallet och styra lite där uppe och i em ska vi på kalas. Denna helg är fullspäckad men de är rätt skönt eftersom jag bara vill att nästa vecka ska va över typ haha, mer om de en annan gång, hörs! 


Förlossningen

Gud så trött jag är nu efter denna dag, när sambon slutade jobbet åkte vi upp till stallet och gjorde ordning där, släppte in hästarna och gosade lite. Efter blev det raka spåret mot Västervik och förlossningen, varot där på möte med aurora, där man får samtal med en barnmorska och kolla in allt på förlossningen. 

Väldigt skönt måste jag säga eftersom jag har ganska stor skräck och rädsla inför detta med att föda barn, som även många andra har, helt underbart att Västervik kunde erbjuda oss detta, även fått massa information om smärtlindring och rutiner mm... 

Vi bär även inne i en liten butik och hittade lite nytt till bebis, så fina 💜 
Och såklart rosa haha! Tänk om det skulle kika ut en kille nu, då blir det en kille med mycket rosa kläder hihi! 

Nu blir det en dusch sedan godnatt! 


Bakdag

Haft sjukt svårt att sova inatt så gav upp och gick upp för lite frukost, efter kände jag för att göra något här hemma så körde på en rejäl bakdag, blev bullar, cockies och kärleksmums dock glömde jag pensla ena plåten med bullar men men de gick endå haha! 


Även gått in i v.29 idag, tiden går så fort 💜