De senaste...

Ja vad tiden går... i fredags hoppade jag lite, boy tycker studs är oerhört jobbigt så satte upp 3 studs och sen ett galoppsprång ut på en oxer som i slutet låg på ca 110cm, tyckte han gjorde det bra men just nu får ja trava in på studsen för han ska komma tillbaka lite, duktiga hästen!

Helgen har han gått i skogen, igår vilade han och idag ska Ebba hjälpa mig, jag jobbar 5 nätter denna vecka och då gör ja inte mycket mer än att jobba och sova haha!

Onsdag ska vi hoppa lite igen, sen får vi se helgen vad Jenny kan ha osv eftersom ja jobbar! 😊

Jobb jobb

Ja i skrivande stund sitter jag på jobbat har 1,5 timme kvar tills ja får gå hem, sen är jag ledig över helgen och går på måndag natt igen, nästa vecka har jag 5 nätter hejja hejja!
Idag tänkte ja försöka hinna med att longera hästen, uträtta några ärenden då sambon fyller år på söndag så måste fixa några saker 😊

I helgen tänkte jag rida ett markarbetspass med lite bommar och små hinder och ett pass dressyr, lika bra att rida nu innan nästa vecka för då kanske de inte blir lika mycket av den varan haha!

Jaja ville bara hälsa att ja lever typ! Vi hörs!

Vilse i skogen

Igår var jag, Ebba och Madde ute i skogen, skulle blivit en halv lugnt tur men slutade med att vi red helt vilse... Så efter typ 2.5 timme kom vi hem... Så blev en spännande ridtur men vi hann precis hem innan mörkret slog till! Men vi hade kul och skav i rumpan! 😂

Idag blir det en skritt runda bara och imorgon har Jenny Boy, så får vinde sen resten av veckan hur de kommer se ut! 😊