Äntligen

Hemma efter en lång eftermiddag och kväll, va hemma runt 22.40 så nu har ja fått i mig lite kvällsmat och ska snart sova, ska bli skönt! 
Tävlingen gick bra, sunny och Emma felfria i båda klasserna och mark va inte riktigt på hugget men de kan man ju inte va jämt, ibland får man ha dåliga dagar annars tyckte ja dem va duktiga! Tove rer han så bra även att han bråkar lite! 😊


Nähe vi hörs imorgon! 

Snart så!

Dagen började i stallet som nästan alla andra dagar också gör, kört massor med skräp till återvinningen och gjort klart allt i stallet, är hemma nu en stund men ska snart upp igen och släppa in hästarna och sen bär det av mot gamleby för Tove och Emma ska tävla så ska följa med, kul! Lär dock bli en lång kväll och vi lär va hemma sent men ska bli kul 😊

Nä vi hörs senare! 

Ibland blir det...

Som man tänkt sig... Vi kan fortfarande inte hitta något i hoven på Boy och han är fortfarande halt, så får se vad vi ska göra. Han har fått nya skor och en lite annan sko som inte ska trycka på sulan så får vi se om de hjälper eller om de kommer ut en böld eller något annars blir det ATG och utreda det. Så både Peter och Maria träningen får jag avstå och avanmälde även tävlingen i helgen, inte alls kul! Men så är det ibland! 

Annars idag har ja styrt med allt möjligt uppe i stallet, kört skit till återvinningen vilket tog 100 år i köer typ, plockat och fixat osv, så de tog sin tid, ska tvätta nu och laga mat tills sambon kommer, vi hörs sen!