Redy set GO

Ja konstigt nog blir det bara ett inlägg här och där när ja jobbar, men som sagt, helt tappat suget på att blogga... Gått på natt 1/4 idag skulle varit 5 men har ändrat lite i mitt schema så ja kan va ledig när det är lite tävlingar. Tänkte försöka åka på lite pay and jump nu igen för att komma igång nu till hösten! 😊

Boy går fint just nu tycker jag, han behöver fortfarande gå upp lite i vikt men det blir bättre och bättre tycker jag! Vi har börjat komma igång lite nu, hoppat lite små studs och markarbetsövningar, så de går framåt!

Vi var även på bröllop i lördags, trevligt! Vi hann även två rundor till udden för lite tävling med Tove och mark, alltid spännande men de va sjukt varmt!

Jaja nu har ni fått lite uppdate så ni vet vad som händer hihi!
Cowboy hatten på inför westerninspererat bröllop!

Onsdag

Gått på 1/3 nätter inatt, har inte super många nätter kvar på schemat nu. Får se vad det blir av att i höst har lite små planer men vi får väl se!

Känner just nu att jag typ skulle vilja krypa ner under ett täcke i min säng och gå i idé i ett par veckor, slippa omvärlden. Är splittrad i så mycket just nu, vill skratta och gråta samtidigt typ haha! Emotionellt knäpp... De är vad jag är just nu!

Idag ska vi försöka hinna tvätta transporten och få den ren sen ska ja sätta dit min dekal äntligen, annars blir det nog inte mycket mer gjort idag, förutom att ja ska sova haha!

Boy

Idag red jag Boy lite i padocken, tog på gramanen och försökte få han att bara skritta låg och avslappnad, joggade han också lite grann, han var riktigt mjuk och avslappnad vilket förvånade mig eftersom han vilat och stått nu så tömkörningen denna vecka måste gjort susen! 😊

Tycker även han lagt på sig bra och det går verkligen åt rätt håll! Så skönt!

Ikväll blir det bara lite häng på soffan och en film!