LOVE

När ja kom hem från skolan stod detta på hallbordet, så gulligt! 
Älskar dig! 

Ledig imorgon och ska passa på att skura Box och styra där lite, besiktar min nya stjärna på fredag, spännande! 

Nä inte många knop ikväll, hörs imorgon! 

som kompensation får ni ett super tips!

Hej på er, tydligen  haft problem med mitt domän men nu ska det vara fixat! och vad passar inte bäst då efter några dagars frånvaro? Jo ett super tips till alla er häst människor med föreningar eller klubbar, och även ni andra fina läsare som kanske har något ni vill göra reklam för?!
http://www.netshirt.se/designa-sjalv har olika plagg man kan göra fina tryck på, exempelvis en hoodie med klubben/föreningens logga på, som i vårat fall kan vara fagereke ryttarförening som jag rider för, smart va!? Det finns även väskor, T-shirtar och mycket mer så gå in och slå en kik på deras hemsida så kanske ni hittar något som passar? Du kan beställa allt från en tröja till hur många du vill, du kan även beställa med foto eller bara text, smidigt ju :)
 
 
 

Länktext

Problem?

Ja verkar ha problem med att komma in på min blogg? Konstigt! Har kontaktat blogg.se för att se vad problemet är så får se om de löser sig snart! 

Provred en tjejja igår på Öland, trevlig häst! Något åt det slöare hållet utan att bli tuggummiseg, 8 år och inte super utbildad med flashiga gångarter och snygg att titta på, så vi får väl se, har ringt lite och diskuterat pris och besiktning på en av hästarna jag provridit av dem 5 st, vilken får ni väl se framåt! Hihi! 


Denna provred jag iallafall igår! 😊