Han är bra han

Ja de blev lite dött här men haft fullt upp med livet i verkligheten! Igår red ja för Tomas iallafall, Boy är lite "tekanna" hög  form så han behöver länga halsen och få ut nosen lite för att få upp ryggen lite mera, men mot slutet var han riktigt fin, fick ett stort pluss på hans galopp av Tomas vilket var kul! 
På kvällen åkte jag till Ronja med Ebba så vi käkade taccos, snackade massa och sen sov vi där, mysigt att få va med tjejerna, behövdes 😍

Idag då... Red för Tomas pass nr 2 vid 13 tiden, han var extremt spänd i början, blåste endel så kan berott på de, men efter miljoner 8 volter och mycket ställa/böjja blev han RIKTIGT fin, så jag är super nöjd och helgens träningar har varit givande! 
Nu ska vi äta och göra oss klara för om en stund ska ja hämta Tove så blir det Valborgs party! 😊🎉

Hörs! 

Ut eller in?

Fredag och valborgshelg! Boy fick vila igår för vi har ju helgträning nu fredag och lördag för Tomas och eftersom vi hoppade för Peter i onsdags tyckte ja han kunde få vila 😊
Så vid 17 idag har jag första träningen sen har jag ett pass imorgon med, ska bli roligt! 

Annars har verkligheten kommit ifatt mig lite smått... Vet inte vad de beror på men haft smått ångest för massor saker sista veckan, gråter utan anledning och klarar knappt att vara ensam, jag HATAR dessa perioder! 
Nä ska göra mig klar och åka till stan, måste ta ut pengar osv, hörs sen! 
Först en mangosmothie 😍


Tagga

Taggar sista praktik dagen denna vecka, shit va dessa veckor kommer gå fort, vill aldrig att dem ska sluta! 👎🏻
Men de bästa är att efter sommaren kan jag söka och jobba med vad jag vill som uska så de ser jag fram emot 😍

Hoppas vädret blir bättre snart, vill ha sommar nu, inte mycket att styra över men ska se om de kan va uppehåll så ja kan rida ut i em, får hoppas! Nähe men vi hörs ikväll!