Orkar inte mer

Jaha då var det kväll igen, måste säga att detta har varit den LÄNGSTA dagen på länge, praktiken var ganska seg, tyckte inte detta område passade mig riktigt, men man kan inte trivas med allt. 
Imorgon ska jag va på en annan avdelning fast dem gör lite samma saker som där jag var igår så vi får se hur de känns där :) 

Red Sigge i padocken och kan bara säga en sak, tjurträ!! Han var riktigt tråkig och bara tjurade ihop hela tiden... Inget funkade! Men vi övar ju på helt nya saker och helt annat tänk så de tar väl sin tid innan det sitter, men båda var oerhört svettiga efteråt haha! 
Fodrade hästarna och nu sitter jag och kollar på modus, bästa serien efter blir det sängen, är så trött så jag kan stå och sova, orkar inget mer ikväll! 

Nä vi hörs imorgon, godnatt! 


Finns dagar som dessa ibland. 

God morgon!

Har verkligen sovit skit dåligt inatt, bara vänt och vridit på mig... Snacka om sket slut när klockan ringde vid 6.30 men de är bara att pallra sig upp! 

Är på Åsa huset idag, så får se hur de grupperna där är också, spännande! :) 
Slutar 15.30 så blir det hen en stund sen ska jag hämta ett paket och så blir det stallet, tror jag ska ta ett pass i padocken idag :) 

Nä nu ska jag käka frukost! Uteritt!

Skönt att stallet gick fort idag, mamma hade mockat och packat Hö vilket var helt underbart idag, helt överlycklig! Haha! Mamma tog ju hovslagaren tidigare idag då jag inte kunde så då hade hon fixat det, så var bara att göra kraft och rida så var klart på 1,5 timme! Red med halva stallet typ idag, super mysigt! 
Var dock bara jag, Mia och Ebba som tog hjortberget och Mia var bara med en runda så va tillslut bara Ebba och jag hihi! Nu blir det en lång skön dusch, lite kvällsmat och sen PH, skönt med en lugn kväll hemma, bara sjukt trist att Pontus jobbar varenda kväll eftersom han är inom restaurang så är det ju alltid kvällar, men bara att gilla läget! 

Nä duschen väntar!