Fina människor

Ja denna dagen har också gått åt, förstår inte hur tiden bara kan försvinna, och ja tjatar om det jämt haha! Nä nu ska vi vara positiva och tänka vad mycket jag har hunnit med idag! 
Sovmorgon till halv 10, upp och äta en go frallfrukost, första advent idag ju så lite mys måste man ha. Vid 12 åkte vi in till stan och mötte upp Madde och Johan för att kolla på julskyltningen i stan, blev inte mycket köpt men ett äpple och lite julklappar till farmor bla. Och annat smått och gott, efte rykte vi till stallet och fixade sysslorna och sen red jag, Tove, Ebba och Ronja hjortberget, tror Sigge behövde galoppera av sig lite! :) 
När vi var klara med hästarna pyntade vi över boxarna med granris och gjorde julfint! Så de var väl min dag typ, nu har vi ätit duschat och håller på att tvätta sen ska vi inta sängen. 

En annan sak är att de är ofta jag sitter och läser olika bloggar, kollar instagram osv... Älskar att få inspiration både inredning och mode, smink osv, älskar att kolla på vackra människor, som är inspirationskällor, de ger en själv motivation till att vilja ha det fint och se bra ut! 


Nähe ner till tvätten igen sen ut med hunden! 

Kommentera här: