Godmorgon

Då kör vi måndag och ny vecka, bara 20 dagar kvar till jullov, så jäkla skönt med 4 veckors lov! Ska i och för sig jobba lite men de gör inget, lite extra pengar i januari är ju inte fel! :) 

Idag är jag hästfri, mamma ska ta honom och jag ska fokusera på plugg när ja kommer hem, har två hemtentor som ska in och två andra uppgifter och ett prov på fredag så behöver massa tid denna vecka att lägga på att plugga! Blir tre tunga sista veckor i skolan, har flertalet prov och uppgifter som ska in, men bara kämpa de sista nu! :) 

Nähe dax att göra sig klar för att åka! Fina människor

Ja denna dagen har också gått åt, förstår inte hur tiden bara kan försvinna, och ja tjatar om det jämt haha! Nä nu ska vi vara positiva och tänka vad mycket jag har hunnit med idag! 
Sovmorgon till halv 10, upp och äta en go frallfrukost, första advent idag ju så lite mys måste man ha. Vid 12 åkte vi in till stan och mötte upp Madde och Johan för att kolla på julskyltningen i stan, blev inte mycket köpt men ett äpple och lite julklappar till farmor bla. Och annat smått och gott, efte rykte vi till stallet och fixade sysslorna och sen red jag, Tove, Ebba och Ronja hjortberget, tror Sigge behövde galoppera av sig lite! :) 
När vi var klara med hästarna pyntade vi över boxarna med granris och gjorde julfint! Så de var väl min dag typ, nu har vi ätit duschat och håller på att tvätta sen ska vi inta sängen. 

En annan sak är att de är ofta jag sitter och läser olika bloggar, kollar instagram osv... Älskar att få inspiration både inredning och mode, smink osv, älskar att kolla på vackra människor, som är inspirationskällor, de ger en själv motivation till att vilja ha det fint och se bra ut! 


Nähe ner till tvätten igen sen ut med hunden! 

Julfint

Usch vad fort dagarna går, helgerna bara flyger förbi! 
Idag har dagen bestått av nästan bara stall, har ridit ett pass i ridhuset, gick sådär, han var stressig och studsig och allmänt överallt, är inne i en sån period så bara ta dig igenom det! Sen har vi julpyntat och gjort fint i fönstren hos hästarna, imorgon ska vi sätta upp granris över boxarna, mysigt! :) 


Pontus är iväg på julbord med jobbet idag så jag har en ensamkväll så ska bara ta det lite lugnt och sova tidigt, behövs!