När det inte går mer

Jag orkar inte, jävla skit kväll... Tar mig fasen inte ur soffan knappt, är helt yr och vill bara kräkas... Att ens bara åka till stallet innan va hemskt, men tvingade mig och borstade även av Sigge lite, men nu är jag tillbaka på soffan, framför en film... Så många måsten och saker jag vill få gjort men de går inte, de bara går inte... 
Skilt jobbigt med dessa perioder när jag inte kan göra någonting, och som idag, efter jag jobbar är mitt huvud som en grill, allt kaosar och brinner typ. 

Jag vet, tråkiga inlägg dessutom, bara massa klagomål, men är ju det enda som händer just nu, i stort sätt men vissa saker bör inte skrivas ut på internet helt enkelt då man sårar fel personer... Så den delen sparar jag för mig själv. 

Nu ska jag glo klart filmen sen sova, upp tidigt imorgon och en fullspäckad dag, hur jag nu ska orka med allt men de löser sig! Nöjd och slut

Har precis slutat jobbet och väntar nu på Denise så vi kan käka lite lunch sen blir det stallet :) 

Jobbet gick bra, har vart lugnt så inte jätte mycket att göra, tiden gick endå rätt fort! 

Får se vad jag gör med Sigge idag, blir kanske litet pass i padocken eller ridhuset beroende på hur vädret ser ut, vi har även anmält ett lag till allsvenskan idag från fagereke, super kul! :) 


God morgon

Usch har sovit skitdåligt inatt, kallsvettats och vaknat 100 ggr, gick upp strax efter 5 då ja endå skulle upp halv och inte kunde sova, så lagat mig lite lunch och bara tagit det lunch nu på morgonen, ska åka om ca 30 min så snart dax att packa iordning sig :) 

Hörs i eftermiddag, hoppas ni får en bra söndag!