Åh en dröm!

Sigge va så super fin idag, han va mjuk dock tjafsar han lite i vänstervarvet och vill inte ställa sig inåt, antingen åker rumpan ut eller bogen så massor av jobb på det, men annars va han dunder fin! Min älskade lilla häst! 
Nu har jag precis duschat, ska fixa mig och packa det sista, sen blir det hamnfestivalen en sväng sen sova inför en tidig morgon mot Göteborg med dom bästa! :)
Ska bli så skönt att få komma iväg och bara vara och ha kul! :) 

Nä måste sätta fart! 



Dryg läsning!

Jag läder mycket bloggar, enkel gillar jag mer endel mindre, både kändisbloggar och vänner och bekanta, när man läser ens vänners bloggar vet man ju oftast vad allt handlar om när man läser namn och om personer osv... När man läser större bloggar är många duktiga på att skriva så man förstår även om man inte vet vem de handlar om, för vet ni, att läsa bloggar i gåtor är det drygaste jag vet, då kan man lika Järna låta bli att skriva eller hur? För vem vill läsa ex "ska iväg på en sak imorgon men säger inte vad" eller "de har hänt massor av saker men jag tänker inte berätta vad det handlar om" alltså va? Varför ens skriva då? Helt meningslöst Haha och skriver man då "för sin egen skull" kan man väl lika Järna ha en privat blogg eller dagbok för då finns det ingen anledning att blogga överhuvudtaget, för en blogg handlar inte om att skriva hemliga dagboksinlägg, visst jag väljer vilken blogg jag vill läsa men otroligt störigt endå! Skit samma, skriv ni i gåtor och meningslöshet så läser jag intressantare saker! :) 

Nu ska jag jobba vidare, rasten är slut! 


God morgon!

Vaknade ganska pigg idag, så har nu försökt få i mig lite frukost, har såklart ont i magen när ja vaknar men med värktablett och så ska de nog släppa! Jobbar ju till 16 sen blir det packa och förberede allt inför Göteborgsresan imorgon! :) 

Ikväll blir det kanske en sväng på hamnfestivalen, kolla lite om de är nått att ha hihi! Karuseller lär ja få nog av på Liseberg i helgen endå så de kan vänta hihi! :) 

Vi hörs senare!


Godis frukost <3