Blött och svettigt!

Blev en tur i skogen med Ebba och money i eftermiddag, vi tog skjutbanan ett par vevor, mycket trav och galopp! De regnade ju även hela ridturen men de gjorde inte så mycket, vet knappt vilket som va svett eller regn, hihi men vad gjorde de? Kul hade vi! 

Sen väl tillbaka i stallet fick sig Sigge ett rejält bad, vilket han verkligen behövde sen när han torkat borstade jag igenom svans och man ordentligt så nu är han fin för att gå ut i en regnig, blöt och lerig hage imorgon, och vad gör de? Ingenting de lär ju vara tusen gånger lättare och göra rent han med en ren grund haha! :) 
Kvällsfodrade och pratade med jägarna som kom för att skjuta kultingarna som härjar runt stallet som förvirrade höns innan jag åkte hem så nu blir det idol, kvällsmat och sedan paradise efter en varm och skön dusch! 

Godnatt och hörs imorgon! 

Massa ord...

Just nu bara snurrar allt, ord, ord och ord, vi har precis gjort ett test om delegering, 45/49 fick jag så absolut jag är nöjd och nu skriver vi en inlämning om arbetsmiljö, tillbud och arbetsskador osv... Texten bara snurrar och alla ord blir samma sak haha! 


Är så mycket plugg denna termin, kommer få ängna hela min fritid åt läxor och plugg, känner att Sigge inte alls kommer hinnas med och mitt liv är som bortblåst, tur att de bara är ett år framöver! 
Nä bäst att fortsätta läsa! 

God morgon!

Har ni sovit gott inatt? De har jag, som en stock hihi! Men börjar kännas att man aldrig får sov morgon, har ju gått upp tidigt varje dag hela förra veckan och nu väntar en vecka till så de kommer nog va segt att komma upp i slutet av veckan... 

Hoppas på att vädret håller sig idag så Sigge och jag kan komma ut i skogen lite, tror han behöver de för tisdag rider Karin han och onsdag ska hon hoppa honom för Peter så hade vart bra om han kom ut lite i skogen här emellan allt tränande! :) 

Nä nu måste ja sluta ordbajsa här dax för frukost!