Valborg!

Hoppas ni alla har en tippen bra kväll! Själv har alkoholen smugit sig på och tungan är röd, skål och ha en underbar kväll! :) 
Sega jag!

Nä inte bloggat idag men har faktiskt inte haft lust, men i varje fall, haft en kortis dag i skolan idag, skrev prov och sen firade vi läraren som fyller 60 som sagt tårtan blev bra i slutändan iallafall! :) 


Nu ska jag äta lite innan ja tar stallet, tog systemet påvägen hem från skolan så de är klart inför Valborgs firande! Mamma kommer om en stund med på fika så dagen blir nog bra! :) 

Imorgon är det hopptävling på ork så tänkte jag skulle kolla lite sen Ullared på lördag, tror helgen kommer bli super och de gillas!! :) 

Hörs sen! 

Vilket skit!

Ja dagen har vart bra, skola och stall, red ner till ork med två av tjejerna i stallet och red där, sen skuttade Madde han några språng innan vi gick hem, så nu är han redo för söndagens tävling! :) 

När ja kom hem skulle ja då baka tårta till klassen... Jo men visst, en nutella tårta blev det och självklart dum som ja är har vi ju nötallergi i klassen, tänker man med röven eller? Så fick baka en ny tårta ist -.- men men haha! 

Sen sket det sig totalt när ja fick se att paykologi uppgiften ja skickat in bara hade svar på fråga 1, och allt annat var borta, även så i den filen ja sparat i datorn... Så får göra om hela!!!!!! 5 timmar och 4 A4 papper åt h-vete!!!!! Fan!!!! 

Usch skit kväll men nu ska ja sova, prov imorgon!