Långa dagar!

Igår hade vi stallmöte, då dem ska in i våra hagar och gallra skog, så hästarna har inga hagar på ett par veckor, så kanske ska flytta Sigge ett tag! 

Bloggar inte så mycket just nu, har inte haft någon lust, ingen tid eller så, har börjat jobba nu på mitt sommar schema , sjukt skönt att veta innan när och hur man jobbar, vi hoppas på att få Pontus schema nu på onsdag så man kan planera lite :) 

Annars är de inte så mycket ja har att blogga om för tillfället, vädret är uselt, åska och regn de senaste, fy! Carro har Sigge ganska mycket just nu för ja inte riktigt har lusten till att rida eller så! 

Jaja nu mot jobbet! Midsommar!

Själv jobbar man midsommar helgen så blir inget firande här inte, igår va vi bara hos mamma åh dem på kvällen och åt lite jobbar hela dagen idag med! 
Men glad midsommar på er! :) Dagen till ära!

Igår va jag och Olivia i skogen och red, mysigt! Skönt att inte behöva rida själv jämt hihi :) 
Idag trimmade jag lite i padocken men siggis va inte riktigt med på noterna, han ville hellre springa och kolla på annat och ränta sig haha! 
Men mot slutet gjorde han några fina fattningar och avsaktingar som va dagens övning :) 

Imorgon blir de skogen igen lite joggning och sträcka ut i galoppen, för på onsdag är de träning i fagereke som gäller, för Angelica så de ska bli kul! :)