Ridhuset!

Blev att gå upp tidigt idag och bege sig mot stallet, hämta in Sigge och åka till ridhuset, blev ett ganska hårt pass där så han va nog lite trött efter :) 
Har även bokat in en lektion för Camilla så de ser jag fram emot! :) 

Sen hem åh åka till mamma åh dom en sväng åh så in i duschen när vi kom hem! 

Vid 17 blev det raketer i hamnen, är ju endå nyår hihi! Så nu ikväll kör vi 3 rätters med Denise och Fredrik och även Pontus lillasyster så de blir mysigt! :) 


Konstiga tankar?!

Har så mycket i huvet just nu, så mycket tankar som far omkring... Ska snart börja skolan, drygt 10 dagar kvar, nya människor, ny skola och massa plugg. Kommer ja trivas? Kommer allt gå bra? 
Nytt år och nya mål! Vill att Sigge ska tävla och den framtiden sen ljus ut, MEN jag vill ju tävla honom och de känns som ljusår bort... Jag vill va i stallet hela dagarna, varenda timme bästa år och de kommer inte gå och finnas tid till, men första målet är redan nått, komma in på skolan. 
Sen får man väl ta allt som de kommer... 

Sajgon kommer endå kunna hållas igång, tack vare Carro, hon kan rida han ett par dagar i veckan så kan ja försöka rida de andra, och helgerna är ja ju ledig då kan han hoppas och kanske tävlas av Pierre, så han känner jag mig lugn med, min lilla prins kommer alltid ha de bäst! 

Jobbet hoppas jag även att ja kan hinna med ett par pass i månaden så jag får in lite pengar iallafall! Sen har jag ju studie pengar med så de känns med lugnt! 

Ja mina mål för 2015: 
* Klara av skolan exemplariskt
* Rida Sigge MINST 2 ggr/veckan 
* Jobba MINST 2 pass/månad 
* Komma igång med lite träning 
* Finna mig själv och få ordning på min förvirrade hjärna och sortera upp alla tankar! 

De kommer att gå, med lite krut i bena och vilja! 
Skogen blev det!

Blev en tur på Sigge i skogen i em, han skötte sig så super! Va ju ensam och endå va han hur cool som helst! Så blev lite skritt och trav, blev ju endel klampar så tog de lite lugnt, men broddade gjorde jag iallafall :) 

Imorgon ska ja till ridhuset och träna lite tänkte jag, får försöka hålla igång så mycket jag kan! :) 
Jobbigt när man inte kan lasta och åka själv, de hade vart skönt, men oftast kan någon följa med, Pontus kan ju när han är hemma åh så :) 

En härlig snö bild blev de iallafall haha!