Lite off...

blir inte så mycket häst just nu... precis börjat mitt nya jobb på OKG via ISS och gått en vecka nu, känns bra! sen har jag träffat en helt underbar person som nu då är min nya kille som ja prioriterar högst just nu även fullt upp med körkortet då det snart är dax! så hästarna ligger åt sidan lite just nu...
 
steffen är nu tillsalu då han och ägaren inte klickar... den jag tävlade i sommras, super fin häst av den bastantare typen men inte ett dugg tungriden! 
 
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=763387&inriktning=&typ=
 
hoppas verkligen han kan komma till någon som vill utvecklas ihop med en toppen häst! 
 
ja det var lite uppdate, sigge går mest och käkar hö och ser glad ut i hagen, lite små turer i skogen och små pass i padocken, men han får va nu ett tag och vila lite. eftersom ja inte riktigt har tid för han just nu, hoppas på att Josefin hans nya medryttare vill lägga mer kärlek och tid på honom, man kan säga såhär, ja skulle verkligen vilja ha något mer utbildat att träna mer på för att utvecklas själv och känner att sigge inte är där en, även att ja verkligen inte vill sälja honom... de  får lixom va lite just nu tills ja har kommer lite mer till ro i mitt liv :)